20201125 Oproep mensen jeugdraad

St Grip op de knip

Pinksteren virtueel koor

Zussendag 2021

 
ACTUEEL

Kerkdienst zondag
Komende zondag is er weer een (online) kerkdienst. Dominee de Haan gaat hierin voor en hij heeft als thema 'Welke vrede na een bevrijding heeft u/heb jij het liefst?n.a.v. Romeinen 5.

Begroeting in de digitale kerk hal
Komende zondag geen mogelijkheid om elkaar digitaal te begroeten, omdat er wat problemen zijn bij de weergave hiervan.

Tony Chocolonely's voor de jeugd 
Afgelopen verenigingsseizoen was door de corona maatregelen niet echt leuk en gezellig. Daarom hebben de jeugdleiders de jongeren van alle jeugdclubs en -verenigingen een heerlijke Tony Chocolonely reep gegeven. Toch nog iets om van te genieten. Hopelijk kunnen we vanaf volgend seizoen weer gezellig bij elkaar komen!
 
jeugd Tonies
 
Aanmelden virtueel dorpskoor
Rond Pinksteren zal er een uitzending zijn van een virtueel koor van een aantal Wapenveldse kerken. Wil je meer informatie heben, klik dan even door op de button hierboven.
Daar zijn ook de antwoorden op 'veelgestelde vragen' te lezen.
Pinksteren virtueel koor
 
Vacatures Stichting Grip op de Knip Heerde
Grip op de Knip is op zoek naar hulpverleners en bestuursleden. Aangezien wij als kerk medeoprichter zijn, vragen wij jullie aandacht hiervoor. Klik voor meer informatie op de button van de stichting hierboven.
St Grip op de knip
Bericht van de Diaconie
Op intranet is door de Diaconie een artikel geplaatst met een vraag aan ons allemaal en de opbrengst van de collecten van het eerste kwartaal. Kijk onder Intranet - Gemeenteleven - Van de Diaconie.

Pinksteren
Samen met de andere kerken in Wapenveld bereiden we ons voor Pinksteren en gaan we dit ook met elkaar vieren. Klik op onderstaande button om hier meer over te weten te komen. 
 
Website knop Pinksteren opzoeknaarhetlicht.nl
 
Nieuwsbrief huisvesting
In deze nieuwsbrief is er goed nieuws over de Sionskerk en nog meer nieuws over onze huisvesting. Je vindt de nieuwsbrief hier (op intranet)
 
Catechisaties
De nieuwste catechisatieles (nummer 6) gaat over 'Bidden en vragen vanuit de gemeente'. Deze les en eerdere lessen kan je op intranet vinden onder kopje 'Catechisaties'.

Welk intochtslied?
Beste broers en zussen, door de coronacrisis zien we elkaar bijna alleen maar 'op afstand'. Dat is heel jammer, maar het is even niet anders. Om de gemeente toch wat meer te betrekken bij de kerkdienst is het plan ontstaan om u/jou te vragen welke liederen u/jij graag eens zou willen zingen in de kerk. Dat willen we dan doen d.m.v. het intochtslied. Hebt u/jij een psalm, gezang of lied dat u graag zou willen (horen) zingen? Laat het me weten, dan kan daar voor gezorgd worden. 
Stuur uw/jouw lievelingslied dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oproep Jeugdraad
De Jeugdraad wil graag nieuwe medewerkers voor de jeugd. Zie hun oproep via bovenstaande button. 

 

 

 

  

 

2e Paasdag

 Registratie gesloten
 
0
Categorie
Kerkdiensten
Datum
2021-04-05 08:00 - 20:00

Wat hadden we graag een gezinsdienst georganiseerd met alle kinderen in de kerk, zoals we dat al jaren gewend waren te doen! Helaas laten de huidige maatregelen dit niet toe.  

We zullen ons dit jaar dan ook vooral richten op de jeugd in onze gemeente. Zie deze pagina om te luisteren en te kijken naar liedjes en verhalen.

Gezegende Pasen allemaal!

 
 

Alle datums

  • 2021-04-05 08:00 - 20:00

Deelnemerslijst

 Geen deelnemers 

Powered by iCagenda