welkom.jpg

canceled

Moederkring Samma

Samen Mama, daar staat 'Samma' voor!

Ontmoetingsochtenden voor moeders van kinderen (vanaf 0 t/m ongeveer 12 jaar). 

Als moeders van de kinderen die God ons heeft gegeven vinden we het fijn en belangrijk om met elkaar te praten over de (geloofs)opvoeding van onze kinderen. Ons doel is om elkaar te bemoedigen en stimuleren om serieus bezig te zijn met de overdracht van het geloof. Dat is niet alleen een opdracht vanuit de Bijbel, het is ook nodig, onze kinderen gaan niet 'vanzelf' geloven. Wij mogen hen daarin voorgaan en (met onze beperkingen) wijzen op Jezus Christus. Daarin hebben we elkaar hard nodig. Op heel praktisch gebied kunnen we elkaar tips geven en in alle kwetsbaarheid delen waar we tegen aan lopen. Elke Samma-morgen staat er een ander thema centraal. Heb je zelf onderwerpen die je graag wilt bespreken, geef het door! Samma is voor en met elkaar!

We behandelen dit seizoen 'moeders uit de Bijbel'.

De data van dit seizoen zijn DV:

vrijdag 1 oktober,

woensdag 17 november geannuleerd i.v.m. aanscherping coronamaatregelen

woensdag 19 januari,

vrijdag 25 maart,

woensdag 18 mei.

Elke ochtend staan we stil bij een andere moeder uit de Bijbel, dus de ochtenden zijn gemakkelijk los van elkaar te bezoeken.

De inloop is vanaf 9.45 uur en we beginnen om 10.00 uur. Neem gerust je (niet-schoolgaande) kinderen mee! Tijdens het koffiedrinken en bijpraten zijn ze er gezellig bij, tijdens de Bijbelstudie is er oppas. Om 11.30 uur sluiten we af.

Lieve groet en graag tot ziens, aan de Kerkstraat 2a in Wapenveld.

Lydia Veltkamp (06-10626142) en Carolien Prins (06-40236952)