Visual_activiteiten_jongeren.jpg
 
Jeugddiensten

Regelmatig worden er jeugddiensten geoganiseerd door een aantal jongeren. Zij bereiden samen met de dominee de dienst voor. Onze eigen band begeleidt de dienst. In de agenda kun je zien wanneer de eerstvolgende jeugdienst gepland staat.

2 the point

To 2 the point 1 en 2 is een jeugdvereniging voor jongeren van 12 t/m 15 jaar. Op de zondagavond zijn zij welkom in het jeugdhonk van de kerk. De ene week worden de jongeren van 12 en 13 jaar uitgenodigd, en de andere week jongeren van 14 en 15 jaar.  Tijdens deze avonden wordt het programma Rock Solid gebruikt.

Daarnaast hebben we nu twee groepen:  16/17-jarigen en 18/19-jarigen die elkaar eens per 2 weken ontmoeten bij de leiders thuis. Een avond van gezelligheid en samen praten en nadenken over hoe je bijbelse thema’s kunt toepassen in je eigen leven.

Catechisaties

Jongeren van 12 t/m 17 jaar zijn van harte welkom bij de mentorcatechese. De jaargroepen beginnen als groep de avond met hun mentor en sluiten de avond af in een plenair gedeelte met de predikant. Tijdens dit plenaire deel bespreekt de predikant de stof van de vorige les en is er  gelegenheid voor vragen vanuit de jaargroepen. Vervolgens leidt de predikant de stof in voor de volgende les. In de kleinere groep, met de mentor, wordt het onderwerp besproken.

De catechisatie voor de oudere groepen en de belijdeniscatechisanten wordt in overleg ingepland.

Bijbelkring voor iedereen

Als je van God wil leren en van elkaar dan is de ‘Bijbelkring voor iedereen’ iets voor jou. De avonden zijn gezellig en leerzaam. Er wordt een boekje besproken, waarbij de onderwerpen vaak verbonden worden aan levensvragen. De avonden worden tweewekelijks georganiseerd.

Youth Alpha

Informatie volgt.