welkom.jpg

Adventsramenroute

Vanaf eerste Advent, zondag 28 november, start de Adventsramenroute. De Adventsramenroute is een route waarop bij diverse adressen, elke adventsdag één, iets te zien is op het raam wat te maken heeft met het komende kerstfeest. Juist in een tijd waarin er zoveel eenzaamheid is, is het goed om iets te doen waarbij we elkaar, al is het op afstand, kunnen zien, ontmoeten en wellicht even een praatje kunnen houden. En het mooiste raam kan ook nog een prijsje winnen!

Loop of fiets jij ook de Adventsramenroute mee tussen 28 november en het kerstweekend? Zie http://www.opzoeknaarhetlicht.nl waar je de ramen bekijken kan.

Zijn er vragen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Shweta Bos, Talitha Sollie en Wendie Versprille

 

Oproep om glazen potten in te leveren

We willen de Kerstkuier graag verlichten door kaarsjes. Daarvoor hebben we ontzettend veel glazen potjes nodig. Het kunnen jampotten zijn, babyvoedingpotjes, augurkenpotten of andere conservenpotten als ze maar schoon en van hun wikkel ontdaan zijn.

17-11-2021
De coronamaatregelen schrijven nu voor dat er geen evenementen georganiseerd mogen worden na 18:00 uur. Dat heeft de organisatie doen besluiten om de Kerstkuier uit te stellen naar 2022. We stoppen met het inzamelen van glazen potten.

Je kunt de glazen potten inleveren bij:

 -   Kanaaldijk 57, GK de Brug
 -   Kerkstraat 2A, Hervormd Wapenveld
 -   Klapperdijk 33, familie Van Rhee
 -   Ossenkampweg 2E,  Frank en Jannie Docter
 -   Kwartelweg 9, Petruskerk
 -   Lagestraat 15-A, familie Bredewolt

 

      Alvast bedankt namens de interkerkelijke organisatie van de kerstactiviteiten. Want ......Kerst vier je in Wapenveld!

Op het Pinksterproject kregen we reacties als ‘Het smaakt naar meer!’. Dat maakte dat we weer bij elkaar zijn gekomen en plannen hebben gemaakt voor een tweetal activiteiten: een Adventsramenroute en een Kerstkuier. We willen dit graag weer interkerkelijk oppakken.

Helpt u, help jij mee?

We zoeken hulp in allerlei vormen, dus wil je een handje helpen? Graag!
Wat je doen kunt? Daar komen we wel uit.

Aanmelden kan bij Wendie Versprille, Shweta Bos of Talitha Sollie of door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe je het voor maandag 25 oktober a.s.? Dan kunnen we snel aan de slag samen!

Wendie, Shweta en Talitha hebben ook een video opgenomen. Deze kun je hieronder bekijken:

https://youtu.be/o8RJZLZemgE