20201125 Oproep mensen jeugdraad

(Privacy)Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Op de website van GK de Brug, te Wapenveld wordt informatie verstrekt over kerkelijke activiteiten van deze gemeente. Eigen gemeenteleden van GK de Brug, kunnen gebruikmaken van een afgeschermde ledenpagina waar persoonlijke mededelingen en informatie kan worden gedeeld. 

Copyright

Niets van de website van de GK de Brug, te Wapenveld mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt worden. Op deze site gepubliceerde informatie, teksten en fotomateriaal zijn eigendom van GK de Brug.

Aansprakelijkheid

De gemeente GK de Brug is niet aansprakelijk voor onjuiste informatie en aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade die voortvloeit of in enig opzicht verband houdt met deze website.

Deze website bevat ook links/verwijzingen naar andere website’s en zijn uitsluitend voor het gebruiksgemak en ter informatie verstrekt. De GK de Brug kan daarom niet verantwoordelijk gehouden worden voor de inhoud hiervan.

Reageren

De informatie op de website is samengesteld met de grootste zorg, maar mochten er onverhoopt toch onjuistheden worden gecommuniceerd, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 
ACTUEEL

Kerkdienst zondag
Komende zondag is er weer een (online) kerkdienst. Een speciale dienst: er gaan 2 jonge mensen belijdenis doen! 
Onze dominee Erik Dwarshuis gaat voor en het thema van de dienst is 'Weer twee nieuwe getuigen van Gods reddende Kracht!'. 
Let op! Aansluitend aan de dienst is er een felicitatie-drive-by! 
Feliciteer Herald en Maaike nu digitaal. Ga nu naar website: www.menti.com De code is: 19862158 Geef de felicitatie door, wordt vertoond na afloop van de dienst..
 
Begroeting in de digitale kerk hal
Door de coronacrisis zien we elkaar niet meer fysiek in het kerkgebouw. Geen begroeting meer “goede morgen”, “fijne dienst” of iets anders.
Voor de dienst van zondagmorgen heeft u  / hebben jullie de gelegenheid elkaar een groet te wensen in de digitale kerk hal.
Ga nu naar de website:   www.menti.com  De code is: 30896718Klik “Submit” button en stuur uw  / jullie groet in. We laten deze begroetingen zien voor aanvang van de dienst zondagmorgen. 

Kerkdienst meedoen via Youtube
Naast 'kerkdienstgemist.nl' is er nu ook een extra mogelijkheid om mee te doen met de online kerkdiensten. Via Youtube wordt de dienst gestreamt. Kijk voor meer informatie op de intranet pagina van de commissies bij 'Beeld & Geluid'.
 
Nieuwsbrief huisvesting
In deze nieuwsbrief is er goed nieuws over de Sionskerk en nog meer nieuws over onze huisvesting. Je vindt de nieuwsbrief hier (op intranet)
 
Catechisaties
De nieuwste catechisatieles (nummer 6) gaat over 'Bidden en vragen vanuit de gemeente'. Deze les en eerdere lessen kan je op intranet vinden onder kopje 'Catechisaties'.

Welk intochtslied?
Beste broers en zussen, door de coronacrisis zien we elkaar bijna alleen maar 'op afstand'. Dat is heel jammer, maar het is even niet anders. Om de gemeente toch wat meer te betrekken bij de kerkdienst is het plan ontstaan om u/jou te vragen welke liederen u/jij graag eens zou willen zingen in de kerk. Dat willen we dan doen d.m.v. het intochtslied. Hebt u/jij een psalm, gezang of lied dat u graag zou willen (horen) zingen? Laat het me weten, dan kan daar voor gezorgd worden. 
Stuur uw/jouw lievelingslied dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opbrengsten collecten 2e helft 2020
Op intranet is door de Diaconie een overzicht geplaatst van de collecte opbrengsten in de 2e helft van het afgelopen jaar. Kijk onder Intranet - Gemeenteleven - Van de Diaconie.

Oproep Jeugdraad
De Jeugdraad wil graag nieuwe medewerkers voor de jeugd. Zie hun oproep via bovenstaande button.