Activiteiten

20201125 Oproep mensen jeugdraad

St Grip op de knip

Zussendag 2021

(Privacy)Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Op de website van GK de Brug, te Wapenveld wordt informatie verstrekt over kerkelijke activiteiten van deze gemeente. Eigen gemeenteleden van GK de Brug, kunnen gebruikmaken van een afgeschermde ledenpagina waar persoonlijke mededelingen en informatie kan worden gedeeld. 

Copyright

Niets van de website van de GK de Brug, te Wapenveld mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt worden. Op deze site gepubliceerde informatie, teksten en fotomateriaal zijn eigendom van GK de Brug.

Aansprakelijkheid

De gemeente GK de Brug is niet aansprakelijk voor onjuiste informatie en aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade die voortvloeit of in enig opzicht verband houdt met deze website.

Deze website bevat ook links/verwijzingen naar andere website’s en zijn uitsluitend voor het gebruiksgemak en ter informatie verstrekt. De GK de Brug kan daarom niet verantwoordelijk gehouden worden voor de inhoud hiervan.

Reageren

De informatie op de website is samengesteld met de grootste zorg, maar mochten er onverhoopt toch onjuistheden worden gecommuniceerd, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 
ACTUEEL
Kerkdienst zondag
Komende zondag is er weer een (online) kerkdienst. Onze dominee Roelof Vellinga gaat dan voor en hij preekt weer uit Hooglied.
Gelukkig mogen er nu ook gemeenteleden naar de kerk komen: de wijken 1 en 5. 
 
Corona versoepelingen
Hierboven onder 'Corona' staan de laatste besluiten m.b.t. maatregelen die nog nodig zijn. Gelukkig zijn er binnenkort wat versoepelingen mogelijk.

Nieuwsbericht verhuur pastorie GK De Brug
In verband met het vertrek van Erik en Christine uit de pastorie, komt de pastorie per 1 augustus vrij voor verhuur.
Hoe wij dat als Commissie van beheer willen doen, is uitgewerkt in de bijlage.
Bij belangstelling (bij u of bij familieleden) wordt u verzocht uiterlijk 11 juni 2021 te reageren naar Wim van Dommelen (secretaris CVB),
contactgegevens vindt u in de bijlage.
Commissie van beheer GK De Brug

Collecte Woord en Daad
Woord en Daad gaat van 31 mei tot en met 11 juni collecteren voor noodhulp corona. 
Lees hier het volledige bericht. 

Delen uit de Bron - inzamelingsactie juni
Eind juni zal er weer een inzamelingsactie worden gehouden. Benieuwd naar de details? 
Lees dan het hele bericht. 
 
Vacatures Stichting Grip op de Knip Heerde
Grip op de Knip is op zoek naar hulpverleners en bestuursleden. Aangezien wij als kerk medeoprichter zijn, vragen wij jullie aandacht hiervoor. Klik voor meer informatie op de button van de stichting hierboven.
St Grip op de knip
Bericht van de Diaconie
Op intranet is door de Diaconie een artikel geplaatst met een vraag aan ons allemaal en de opbrengst van de collecten van het eerste kwartaal. Kijk onder Intranet - Gemeenteleven - Van de Diaconie.
 
Nieuwsbrief huisvesting
In deze nieuwsbrief is er goed nieuws over de Sionskerk en nog meer nieuws over onze huisvesting. Je vindt de nieuwsbrief hier (op intranet)
 
Catechisaties
De nieuwste catechisatieles (nummer 6) gaat over 'Bidden en vragen vanuit de gemeente'. Deze les en eerdere lessen kan je op intranet vinden onder kopje 'Catechisaties'.

Oproep Jeugdraad
De Jeugdraad wil graag nieuwe medewerkers voor de jeugd. Zie hun oproep via bovenstaande button.