Activiteiten

22
mei
Kerkdienst voor iedereen; ook online te volgen

22
mei
Kerkdienst voor iedereen; ook online te volgen

26
mei
Kerkdienst op Hemelvaartsdag voor iedereen; ook online te volgen

29
mei
Kerkdienst voor iedereen; ook online te volgen

29
mei
Kerkdienst voor iedereen; ook online te volgen

Website live

oekrainezending

Vacatures

(Privacy)Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Op de website van GK de Brug, te Wapenveld wordt informatie verstrekt over kerkelijke activiteiten van deze gemeente. Eigen gemeenteleden van GK de Brug, kunnen gebruikmaken van een afgeschermde ledenpagina waar persoonlijke mededelingen en informatie kan worden gedeeld. 

Copyright

Niets van de website van de GK de Brug, te Wapenveld mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt worden. Op deze site gepubliceerde informatie, teksten en fotomateriaal zijn eigendom van GK de Brug.

Aansprakelijkheid

De gemeente GK de Brug is niet aansprakelijk voor onjuiste informatie en aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade die voortvloeit of in enig opzicht verband houdt met deze website.

Deze website bevat ook links/verwijzingen naar andere website’s en zijn uitsluitend voor het gebruiksgemak en ter informatie verstrekt. De GK de Brug kan daarom niet verantwoordelijk gehouden worden voor de inhoud hiervan.

Reageren

De informatie op de website is samengesteld met de grootste zorg, maar mochten er onverhoopt toch onjuistheden worden gecommuniceerd, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  ACTUEEL

 
 
 
Kerkdiensten komende zondag
Komende zondag zijn er twee diensten, om 9.30 en om 16.30.
's morgens gaat onze dominee Roelof Vellinga voor. 
's middags gaat dominee M. van Gurp voor.
 
Nieuwe website en app!
Met Pinksteren wordt de nieuwe website en bijbehorende app actief. Klik op bovenstaande button om hier meer over te lezen.
 
Financiën 2021
De financiële stukken over 2021 zijn klaar. Je kunt ze hier bekijken.

Nieuws van de papiercommissie
De papiercommissie heeft de afgelopen jaren goed geboerd. Zie hier meer.
 
Nieuwsbrief CvB met organogram
Op intranet staat onder Commissies bij CvB een nieuwe nieuwsbrief. Daaraan gekoppeld ook het organogram van onze gemeente en een oproep om deze aan te vullen en de vacatures in te vullen. Deze nieuwsbrief en de verslagen van de laatstgehouden gemeenteavonden staan hier.

Engelstalige cursus Be still my soul
Delia Kloekke heeft samen met Jos Douma en anderen een engelstalige cursus gemaakt. Zij wil deze graag onder de aandacht brengen om meer mensen deze cursus te laten volgen. Ze vertelt er meer over in dit artikel.
 
Vacature medewerker Kerkbeamer
Via de button Vacatures kan je zien wie er gezocht worden. Nu wordt er ook een medewerker voor de beamer gezocht. Meer info via de button.