Activiteiten

Geen komend evenement!

Luister mee

home luister mee klein

Activiteiten

home activiteiten klein

Fotogalerij

home fotogallerij klein

Inloggen

home inloggen klein

 

1 Walking Dinner 2018

Op zaterdag 9 maart 2019 organiseren we een Running Dinner voor de gemeente van GK De Brug. Samengevat houdt het Running Dinner in: samen eten; elk gerecht, op een ander adres met een ander gezelschap.
U/jij bent van harte welkom!

Voor wie?
Iedereen kan dus meedoen. De koks worden geïnformeerd  of er kinderen komen eten, dus neem ze gerust mee! Ook voor hen zal er iets zijn wat ze lekker vinden. Mindervalide? Dan regelen we een taxi. Wil je graag met iemand anders van adres naar adres fietsen/rijden? Geef dat dan ook even door. Houden we er rekening mee. Want het idee is, dat bij iedere gang het gezelschap wisselt.

Hoe werkt het?
Je kunt kiezen hoe je wilt meedoen aan het Walking Dinner:

  • » Aanschuiven; Je geeft op het aanmeldformulier aan bij welke gerechten je aanschuift. Stel dat je het niet redt om 17u al aan te schuiven, dan schrijf je, je in vanaf het hoofdgerecht om 18u.
  • » Koken; Je geeft op het aanmeldformulier aan welke gang je verzorgen wilt, en voor hoeveel personen. Op zaterdag 23 februari hoor je hoeveel gasten je verwachten kan. Een paar tips; niet te grote porties; kommetje soep, nasi of schaaltje ijs het gaat om de gezelligheid!; maak eventueel een buffetje en laat je gasten op de bank eten; declaraties kunnen bij de commissie ingediend worden tot en met zaterdag 16 maart 2019
  • » Koken en aanschuiven; Je wilt wel koken, maar ook genieten van de kookkunsten en de gezelligheid op een ander adres? Ook dat kan! Mocht je het voorgerecht verzorgen, dan zou je de afwas kunnen laten staan en meegaan naar het hoofdgerecht en verder. Of verzorg je het nagerecht? Dan zou je wellicht best met het voorgerecht mee kunnen eten, en na je eigen gerecht mee gaan naar de kerk? Ook dit kun je aangeven op het aanmeldformulier. Zie verder bovenstaande info achter ‘Koken’.

Aanmelden kan vanaf 3 februari tot en met zondag 17 februari via  OPGAVE RUNNING DINNER. Op zondag 3 maart ligt er in het postvak een routekaartje, zodat je van te voren weet waar je verwacht wordt.

Actie die nu gaande is

 

 

zussendag

Wanneer : Zaterdag 11 Mei 10:00 uur

Voor wie: Alle zussen vanaf 16 jaar

 

Leef

 

 

 

Nieuwste foto's

Kerk: Sionskerk

Putterweg 4
8191 AZ Wapenveld

Kerk: Kanaaldijk

Kanaaldijk 57
8191 LW Wapenveld